Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
  • Mr Tourette on tour 2021

    Ljuset vänder och saker händer, vardag blir var dag och vi ses återigen när du minst förväntar det. Jag vill berätta och beröra. Kort sagt. Längre sagt - på scenen. I en lokal nära dig.
  • Mr Tourette on tour 2021

2021, För Ovanlighetens Skull

Den ovanliga vardagen, knackar på, fortsätter så.

Mr Tourette - För Ovanlighetens Skull. 

I 97 Olika Versioner.

I nya föredragsföreställningen filosoferar jag mer kring det ovanliga i människan under vanlighetens rytm. Ingår gör ofrivilligt pianospel, improivisationer och frivilliga pauser. Den ena föreläsningen inte den nästa lik.

Alltid - en hyllning till den ovanliga människan som vågar bete sig positivt störd i mötet med Andra Normalvarianter Av Människor. 

Så Frisk Som Du Vill Bli?

Bland annat.

Så -

under 2021 kan ni antingen boka mig för ett Levande Föredrag På En Scen. 

Eller så - kommer jag till lokalen, ni livestreamar.

Eller kanske - får ni en förinspelad version (ni avgör vilken) via zoom/skype

Eller också - live via Zoom/Skype.

Vi Får Se Vad Året Ger.

Via FACEBOOKSIDAN, click orange symbol upp till höger på sidan, får ni de senaste uppdateringar ang föredrag nära dig. Följ med så följs vi åt. Eller maila en fråga via kontaktinfo om du undrar om Mr Tourette finns nära dig. Även under AKTUELLT på hemsidan kommer det att publiceras möjligheter att ses live. 

Hoppas du ger några timmar av din tid, ses, när du minst förväntar det

Peace, Love And Coffee

/Pelle Sandstrak