Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
  • ”Att uttrycka sig verbalt är framtidens nyckelhål ”

  • ”Att uttrycka sig verbalt är framtidens nyckelhål ”

Håll käft, Tala

TALARWORKSHOP

Pelle Sandstrak är en  av de mest originella och efterfrågade föreläsare i Skandinavien, Pelle jobbar även i Nord-Amerika och delar av Europa. Hans föredragsversioner har lockat publik i över tjugo år.

Pelles föredragsteknik är annorlunda, ovanlig, det finns ingen som kan kopiera hans sätt att röra sig på scenen, tala, samt ett innehåll som givetvis är hans eget. Denna unika stil, kallad Speaker Performance,  har gett honom mängder av uppdrag som profesionell talare. Han har även fått pris för Årets Talare etc under åren.

Pelle Sandstrak har en unik erfarenhet i konsten att fånga publiken OCH behålla den. Inte minst det sista, Att Behålla En Publik, är en konstart i sig. Om det är tio eller tretusen i publiken.

Pelle inför nu workshops där han vill lära och ge tips till människor som helt enkelt vill lära sig att våga, våga tala bättre, nå ut och inte minst Behålla Publiken. Workshopen Speakers Lounge är anpassad för alla – om du vill träna din talarförmåga, hålla ett enkelt tal eller om du är eller vill bli en professionell talare. Har du ett interessant budskap du vill nå ut med? Varför når du ändå inte ut? 

"... allt kretsar kring det att våga göra det som är dig, inte den andra tycker att du borde vara ..."

”Jag välkomnar alla i min Speakers Lounge. Vi pratar, rör oss, pratar vidare och rör oss ännu mer. Och fikar”

Speaker Lounge Paket -

Privatlektioner - från 1 timmes basic plot-lektion till 6 timmars workshop som slutar med ett K-märkt, ett Kvalitetsmärkt, färdigt föredrag.

Målgrupp - privatpersoner, skolor, arbetsplatser, universitet.

Speaker Lounge Innehåll -

Röst och Kropp - röstövningar, taltexter, rörelseschema, textanalys, improvisation.
Konsultation med text - hur få budskapet på scenen, utur munnen och in i publikens famn.
Flexibel plats - Pelle kommer till dig, din arbetsplats eller så kommer du/ni till hans lokaler i Linköping.