Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Mr.Tourette Och Jag ( 2008, Brombergs)

... oväntade ljud och avancerade ritualer styr Pelles liv ända från barndomen.  I vuxen ålder tar det timmar för honom att passera dörrtrösklar  och ta på och av sig kläderna. Han slutar att tvätta sig och att gå på toaletten,  och flyttar in i en övergiven bil på ett fabriksområde.  På ett tåg, i sin radio, hör han en professor tala om ett udda syndrom.  Pelle känner igen det udda..  Idag är Pelle Sandstrak så frisk som han vill bli.  Han vägrar bli sjukligt normal. 

Mr.Tourette On Tour (2012, Brombergs)

I Mr.Tourette On Tour (Brombergs) får vi följa Pelle Sandstrak  på hans många turneer världen över -  från Lofoten och Ljusdal till Newfoundland och Afghanistan.   Här berätttar han om spännande möten och absurda situationer han hamnar i.  Människor öppnar sig för honom på ett oväntat sätt  när han bjuder in i det universum som är hans alldeles eget.

Mr.Tourette Och Draken (2016, Brombergs)

I storsäljande boken Mr.Tourette Och Jag (2008) gav Pelle Sandstrak oss ett inblick i ett märkligt liv med magiska tvångsritual och tics. Som vuxen hamnade han i ett mycket allvarligt tillstånd och utanförskap. Vändpunkten kom när han hörde ett radioprogram om det udda Tourette syndromet.

MR TOURETTE OCH DRAKEN tar vid där den första boken slutade och vi får ta del av hans snåriga resa från ett liv i utanförskap till att vara så normal som han vill bli , där den positiva stördheten blivit en framgång. Med humor, värme och berättarglädje skildrar Pelle Sandstrak en häpnadsväckande resa genom sjukvården , stand up comedy, teater och döden. En resa som präglas av absurda situationer och livsavgörande slumpartade möten. Han skriver om alla de människor som gjorde hans tillfrisknande möjligt ; empatiska socialsekreterare, ecxentriska professorer och en galen begravningsentrepenör. Det är en oförglömlig true story med ett happy end.

Vill du köpa signerade böcker?

Mejla Pelle!