01/09/2020

Från Denna Stol

Jo, från denna stol …

… i min studio intill Linköping Airport, hoppas jag, under 2020, kunna skriva ihop ord nog till en ny bok, komponera ihop nye versioner av föredragen, samt ta en egenrostat nybryggt kaffe, när jag minst förväntar det.

Många har frågat mig om jag inte ska köra en egen Podcast, och eftersom jag radiopratade för många år sedan och har munlädret som levebröd, kommer jag faktiskt göra några avsnitt framåt vårkanten. Mr Tourette Radio. Kommer vara innehåll från Sverige, Norge, Danmark, de land jag jobbar mest i. Omhandla psykets galenskap, en hyllning till Ovanligheten. Och kaffe, Blant annat.

2020 börjar bokas upp och ingenting är väl bättre än det, professionellt. Och jag ser fran emot Sverige, Norge, Danmark, UK, Tyskland. Vi får se vart färden går, var orden landar.

Check annars facebook pelle sandstrak mr tourette och jag, orange knapp på startsidan för ytterligare uppdateringar om var jag befinner mig.

Men Önske Om Ett Ödmjukt 2020

Peace, Love And Coffee/Pelle